Gegarandeerd de laagste prijs bij fonq.nl
Gegarandeerd de laagste prijs
FonQ.nl zorgt ervoor dat de prijzen van de producten op deze site altijd zeer scherp zijn. Het kan gebeuren dat een product op een andere webshop goedkoper is. Heb je een product op een andere webshop gezien voor een lagere prijs, neem contact met ons op wij geven altijd één EURO extra korting*! Dit als dank voor het aandragen van die informatie. Je ontvangt een kortingscode waarmee je de bestelling met € 1,- extra korting kunt bestellen. LET OP: Je ontvangt de korting alléén wanneer je voor het plaatsen van de bestelling contact met ons op neemt, verrekenen van de korting na de bestelling is niet mogelijk.
Gebruik maken van de laagste prijs garantie?
Om gebruik te maken van onze laagste prijs garantie vragen wij je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wanneer de aanvraag aan de algemene voorwaarden* voldoet, ontvang je binnen 48 uur de kortingscode. Het is van belang dat je contact opneemt voordat je de bestelling bij ons plaatst. De code is één week geldig en niet inwisselbaar voor geld.
 
Ja, ik maak gebruik van de laagste prijs garantie!
* Algemene voorwaarden voor de laagste prijsgarantie:
 • De actie geldt alleen wanneer je vooraf contact opneemt, je krijgt achteraf geen geld teruggestort.
 • De laagste prijs garantie is van toepassing op het volledige bedrag inclusief actieproducten en de verzendkosten.
 • De webwinkel voldoet minimaal aan de eisen die de stichting Thuiswinkel Waarborg stelt aan het verkopen via een webwinkel.
 • Je ontvangt de korting in de vorm van een online kortingscode, deze kun je invoeren bij het plaatsen van je bestelling. De korting wordt direct verrekend.
 • Wij geven 1 EURO extra korting onder de laagste prijs.
 • De garantie geldt alleen bij online aanbieders.
 • Is niet van toepassing op ééndagsaanbieders, op buitenlandse aanbieders, op veilingsites en tweedehands aanbieders. 
 • Indien het gaat om een meerstuks aanbieding (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle damesschoenen).
 • Indien het gaat om een uitverkoop (bijv. opruiming, faillissement, verbouwing).
   
 
MOOI GEVONDEN OP
fonQ.nl

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Barbequespeciaalzaak.nl cookies - Meer informatie over cookies

Verberg deze melding